Login
 
 
Husk login
Login
Glemt adgangskode?
Forsiden
Opret profil
FAQ/Hjælp
Glemt adgangskode?

Sådan mødtes vi

Følg os på sociale medier:
Brugere
Online: 8

Nye mænd: 1
Nye kvinder: 0

Total: 26596
Administrator's blog
Vi mødtes på FarmerDating - ny funktion!
Vist 3870 gange | 24/07 2007 13:24I dag er der lagt en ny funktion på FarmerDating, hvor I kan fortælle jeres historie fra da I fandt sammen med en anden bruger herinde.

Da vi var på Landsskuet tidligere på måneden, fandt vi ud af, at vi faktisk manglede sådan en funktion herinde, så nu er den her. Den findes i menuen til venstre.

Så hvis I har mødt hinanden på FarmerDating, vil vi meget gerne, om I lige gider at bruge et par minutter på at skrive jeres historie til os.
I har mulighed for at vedhæfte et billede og vælge, om det kun er os "bag" FarmerDating, der skal have lov at se det - eller om alle må se det.

Vi vil så gerne se billeder af jer sammen, så derfor er der mulighed for at vælge om det kun skal være os eller hele FarmerDating, der må se dem.

Vi glæder os til at læse nogle gode historier fra jer - og når de første er kommet ind, laver vi sådan, at I kan læse med......

11 kommentarer

1
24/07/2007 13:58
Fint tiltag....

Men vi mangler lige så meget et link som vi kan bruge når vi som brugere på farmer, laver IRL-arrangementer.

For min skyld må det gerne være et betalingslink - det er ikke penge der afgør det for mit vedkommende.

Endvidere er det meget irriterende at når man skriver et link til en anden internet side her på farmer, så bliver det ikke "levende" så man bare kan trykker på det... Det burde i gøre noget ved.

Mange af os er meget trætte af at i ikke arrangere noget videre for os og det er bla. derfor jeg har taget så mange initiativer som jeg har her på farmer, til IRL arrangementer.... Og derfor ville det faktisk være fantatisk hvis jeg eller for den sags skyld andre kunne købe et punkt i menuen, hvor man kunne skrive sit weblink ind, for en kortere eller længere periode, fremfor at man skal blive ved med at gentage sin weblog, for at tiltrække folks opmærksomhed omkring arrangementerne, for vi når slet ikke helt ud i krogene har jeg erfaret.

mvh Boris
2
24/07/2007 15:03
OK .. SUPER !! Åbenbart ik ' såå .. svært .. '' smil '' Ku man så .. oss ' lige .. lave en .. Hvor der stod .. FEST !! Det . ville være . Perfekt !! Syns ' det virker . lidt Håbløst !! at komme . ud med det '' alene på Blogs .. har på fornemmelsen . at det ' er lidt . de samme . som læser dem .. Husk ! jo fler . vi finder sammen .. jo fler . vil oss ' skrive !! eks .. Sådan mødtes vi ! '' smil '' Venligst . Canone ..

3
24/07/2007 15:48
canone..... det sidste har du nemlig ret i.... det havde jeg slet ikke tænkt på *S*
4
24/07/2007 18:37
Det lyder ikke som nogen dårlig ide. Jeg vil dog stille mig tvivlende overfor hvor mange sande succeshistorier man får. Jeg mener, hvis man har fundet en sød kæreste heringennem, er der vel ingen grund til at opretholde en profil vel??
Eller med andre ord. Jeg har en datingprofil, for at møde potentielle venner og kærester. Så længe jeg er single, vil jeg nok holde fast i dette medie, men den dag jeg ikke er det længere, sletter jeg min profil og det håber jeg sådan set også at min kæreste gør, hvis det bliver een jeg møder på nettet.

Jeg kan godt fortælle nogle gode historier til denne nye funktion. Men de kan bare ikke bekræftes, fordi den anden halvdel af daten ikke længere findes. Jeg ved, hvor hun er, men hendes profil er long-gone.

Når nu der kommer noget ind, vil jeg da læse det som bliver postet. Men jeg vil også nok stille spørgsmål ved de profilers troværdighed, hvis jeg efterfølgende kan læse på deres profil, at de søger en kæreste. ..... kan i følge mig??

VH smedsgenbo..... nærmest druknet i dagens regnvejr
5
24/07/2007 18:51
Ivan smider bare indlæg på, men læser dem vist aldrig selv. Ta og brug jeres tid på noget, der gavner ALLE på farmen. Hvad skal vi bruger andres erobringer til? Det er vel en datingside og ikke en "vi HAR scoret"-side?
6
24/07/2007 21:36
Jeg synes også der er noget problematisk i at admin sidder og vælger de gode historier ud, fremfor at folk med dårlige erfaring også får lov at komme til orde....
7
25/07/2007 00:54
Shirleys.....

Du har da fuldstændig ret...*S*

Jeg kan nu heller ikke rigtig se hvad det skal gøre godt for...

Nu kikkede jeg lige på det der "Sådan gik vores date!" Nu laver vi en lille hypotese...
Du og jeg er på date..... Det går så lige så forrygende godt... eller det gik så godt at vi kyssede osv.... OG SÅ ER DET LIGE DET KLIKKER FOR MIG HER !!!!! JA; KÆDEN HOPPER LIGEFREM AF !!!! Der står i nogle af felterne at vi skal sætte vores profilnavne på... og man kan også oploade et billed af os.... sammen måske ??? Men daten gik altså bare ikke så godt at vi besluttede at være sammen i fremtiden.....!!!!
Skal andre her på farmer så kunne sidde og læse at vi har kysset med hinanden som i en anden ugebladsroman ??? Skal vi så udstilles her ??? Så om et halvt år så kan man så sidde og opsummere på at Safari har så kysset 17 piger, dyrket sex med 5.... Shirleys Kysset 17 fyre og haft sex med 5... ???? Safari har haft 2 korte forhold.....Shirleys 1 kort og hedt forhold.... osv osv... AJ, Jeg skal ikke have udstillet mine dates overhovedet... og jeg skal slet ikke have lukket ud på farmer hvem jeg dater og ikke dater.. og hvordan det lige er gået... og tilmed med billeder ! Nul !!!

Nej tak....

Det må da være et forum hvor vi skal bringes sammen og finde sammen, men det skal dælme ikke være et udstillingsvindue....

Næ.. du ... Shirleys... som du er inde på... nogle flere tiltag for at bringe folk sammen og nogle flere IRL arrangementer og flere muligheder her for at få bragt nyheder rundt til alle på farmer....
Jeg må nok sige at efter Dating.dk fik et facelift, der er der faktisk kommet nogle faciliteter der som muliggør at man kan annoncere arrangementer, noget nemmere end man kan her, samtidig med at når man skriver en internet adresse, som et link, så kan man blot trykke på linket, så åbnes sitet i et nyt vindue....

Shirleys.... Jeg deler dine synspunkter til fulde... *S*
8
Administrator 25/07/2007 11:46
Som svar på kommentarene, så skal jeg sige, at vi læser ganske meget af hvad der bliver skrevet her på FarmerDating - og ligeså forslag osv.

Jeg er dog også af den holdning, at fordi man råber højest, har man ikke nødvendigvis ret - eller for den sags skyld mere ret til at blive hørt end andre.

Så at I er en håndfuld, der ikke lige kan se fidusen i at fortælle andre om en god oplevelse betyder jo ikke, at der ikke er andre, der godt vil.

Man kan jo også være på en god date, uden at det nødvendigvis fører til at man gnaver på nærmeste bænk. En god date kan jo sagtens være en god oplevelse sammen med en anden, hvor man havde det rigtigt sjovt, men samtidigt også var enige om, at de ikke lige skulle være "os 2".

At vi skal godkende historierne, er der som sådan ikke noget odiøst i. Det er vel fair nok, at vi kigger ting igennem og ser om det faktisk er noget, der hører under kategorien og at folk har fattet, hvad det var funktionen gik ud på. Så det er ikke noget med at vælge dårlige historier fra - for det er faktisk ikke dem, vi spørger efter lige her.

Når det så er sagt, så er det også vores helt klare oplevelse, at mange dårlige oplevelser bunder i, at man efter 10 minutter udleverer alle kontaktoplysninger på sig selv og havner i kanen sammen på første date - uden lige helt at have undersøgt, hvad modparten egentligt er for et menneske. Det står naturligvis folk frit for at handle således, men tog man det lige lidt mere med ro, kunne mange dårlige oplevelser undgåes.

Og i forhold til IRL-arrangementer, så var det ikke det, dette blog-indlæg omhandlede.

9
25/07/2007 12:56
Hej '' Administrator .. Tjaa ' Tænker Specielt på sidste Linie .. '' Smil '' Ku man ikk ' Forestille sig .. Blogs indlæg .. Som omhandlede .. IRL . ARR !! ?? .. '' smil '' Det ' jo Ligsom . ved disse arr . de Positive ' oplevelser kommer Frem .. Det . Hører man jo . Gang på Gang . at nogen ' finder sammen .. O.. Har det Skægt .. '' Det Skrives der jo om '' Men ' Samtidig . Klager man jo . over . at der Kun .. Kom . 5 - 7.8 Stk .. Oss ' for lidt .. Men .. Havde man . nu . Haft Muligheden . for at Komme ud med det .. på en Effektiv måde !! I form af . Et Tryk !! på knappen .. Såå .. ville der os ' Komme . Fler Tilmeldinger . til Evt . Fester ( Komsammen ) O .. dermed oss ' Flere Positive Tilbage meldinger .. eks . Sådan Mødtes vi !! O.. Naturlig . Handler det ik ' om .. Hvem der råber Højst !! Men '' Smil '' Tror på det .. Venligst . Canone ''
10
25/07/2007 14:45
Det er ikke for at råbe højest vi påpeger det gang på gang. Faktum er jo at flere får mere ud af at du laver en ekstra underside, hvor man kan opstille sit arrangement, end at folk skulle få noget ud af at høre om andres erobringer. Jeg synes det er at ændre kurs til noget helt forkert. Som før nævnt er det her vel en datingside og ikke en "har scoret"-side, hvorfor så gøre så meget ud af dem, som HAR scoret? Var det ikke bedre at sørge for at flere havde mulighed for det???? Jeg syns sgu det er for lavt at du Ivan, ikke anerkender det store arbejde, som mange herinde gør, for at gøre farmerdating til et bedre sted at være. Og istedet for at kalde det vi gør "at råbe højt", så lyt dog og sæt det på dagsordenen at der er behov for en side med opslag om arrangementer - du kan jo også selv bruge den (ved jo hvor egoistisk du er).
11
30/07/2007 15:30
Jeg synes det er en fin ide!

Man kan godt nogen gange helt miste troen på at det kan lade sig gøre og finde en kæreste igen, så hvorfor ikke læse om dem der var lidt heldigere end en selv, måske det kan give en mod på og prøve endnu engang
Tilbage

Navn: Administrator
Alder: 42
Jeg er administrator her på FarmerDating... Hvis I som brugere oplever problemer med FarmerDating, må I meget gerne fortælle mig det i et brev, da vi så kan få rettet op på d...
Læs mere

Tidligere indlæg:
Hvad søger DU efter?
Forbedringer med profil-billedet og et par andre ting
Ny type medlemsskab
Betal nu også med Mobilepay
Nemmere at bladre i profiler
Instagram: Del livet på landet og FarmerDating
Ny version af FarmerDating mobil
Like os på Facebook
Profilbilleder på forsiden
Ny version af FarmerDating
Nytårshilsen fra FarmerDating
Video-chat på vej - vil du være med til at teste?
Ferietid på FarmerDating
Udkantsdanmark - sådan kan der skabes liv
Aktuel fokus: Der mangler piger i yderområderne
NYHED: Gå på FarmerDating fra mobiltelefonen
Godt nytår til alle
Julehilsen og åbningstider
Lidt om fake-profiler
Teknisk fejl mandag aften
TV-serien Singleliv søger nye medvirkende
Ferietid på FarmerDating
Netsat bemanding i påsken
Godt nytår til alle
Glædelig jul!
Ferietid på FarmerDating
Så er der pyntet til jul
Udgå misbrug af jeres profiler - lav sikre passwords
Tirs. 14/10 kl 20: Afsnit 9 af Bonde søger brud
Ny funktion: Vil du være min ven?

Læs flere...
Favoritter
Nyheder
11/02: Hvad søger DU efter?
20/01: Forbedringer med profil-billedet og et par andre ting
15/01: Ny type medlemsskab
Hjælp
Kan jeg slette mine blogs?
Hjemmesiden bruger cookies. Klik her for at læse mere om cookies.
Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du brugen af cookies.
OK