Login
 
 
Husk login
Login
Glemt adgangskode?
Forsiden
Opret profil
FAQ/Hjælp
Glemt adgangskode?

Sådan mødtes vi

Følg os på sociale medier:
Brugere
Online: 8

Nye mænd: 1
Nye kvinder: 0

Total: 26597
Administrator's blog
Kommentarer til div. bloggere
Vist 3577 gange | 04/09 2007 18:27Vil lige knytte et par kommentarer til de indlæg, der er kommet det sidste døgns tid ang. ændringer i bloggen:

1) først lidt fakta: fra fredag aften til mandag middag er der lavet ca 100 blogindlæg af 38 brugere, hvoraf halvdelen er vittigheder. Ud af de 100 har vi slettet 10, fordi de var udformet som personangreb.
I har fået en masse klubber, hvoraf en af dem alene bygger på vittigheder - der er masser af plads til at skrive vittigheder der og alle kan se dem.
Et blogindlæg bliver gennemsnitligt læst ca 150 gange - her er lidt mere end 150 brugere.
I ovenstående er der udelukkende omtalt nye blogs, som er oprettet - og ikke blog-kommentarer.

2) personangreb vil vi ikke ha' - og derfor sletter vi indlæg. Der kan gå nogle timer fra et indlæg er lagt ud til vi opdager det. Vi vil ikke lægge spalteplads til sådanne ondskabsfuldheder - og da der kan gå tid til vi opdager, det skal ikke ligge fremme, så alle bare lige kan se det.

3) nogle bruger blogindlæg til at promovere sig selv - jo flere indlæg, de skriver, des tiere ligger de øverst på listen og så besøger flere deres profil. Det er jo sådan set godt tænkt.

4) I har fået klubsider hvor I frit kan promovere jer alt det I har lyst til - og folk kan selv vælge, om de vil være medlem af klubben eller ej. Vil I have en klub til IRL-arrangementer, jamen så spørg om en sådan. Så vidt jeg erindrer, har vi ikke fået en eneste forespørgsel om dette!

5) I har debatten, hvor I kan debattere alt det I lyster - så længe, I skriver pænt til hinanden, hvad det kniber med for nogle.

6) FarmerDating er IKKE en debatside eller en blogside - det er sted, hvor man kan søge mennesker, der matcher det man søger. Som tillæg har vi så lavet disse ting, som vi har ment, kunne være interessant for nogle. Men bemærk, at det stadigt kun er et fåtal, der benytter det. 38 brugere, der skriver indlæg over 3 døgn - det er altså ikke ret mange.

7) Tiltaleformen især over det seneste døgn synes jeg går langt ud over, hvad man kan tillade sig. Det er som om, jo højere man råber, jo mere ret har man. En god gammel sætning hedder, at man tæller til 10 inden man skriver noget - for lige at lade det fordøje sig. Jeg gad nok vide, hvordan I ville have det, hvis I blev tiltalt på samme måde, som flere af jer har gjort over det seneste døgns tid. Eller det ved jeg jo godt, fordi når I bliver det af andre herinde, hænger I straks i telefonen og forlanger folk smidt ud.
Den tone, der der har været, understreger med al tydelighed, at vi har gjort det rigtige. Det er ikke voksne mennesker værdigt at opføre sig sådant!

8) De af jer, der truer med at lave jeres eget eller gå andre steder hen - det er nok ikke lige der, I henter den store sympati hos mig, for hvorfor i alverden skulle jeg gøre noget ekstra for jer, når jeres loyalitet for os kan være på oversiden af en ølkapsel.
Flere af jer har tidligere truet med, at I ikke vil forny jeres VIP - I hænger her stadigt, så det er nok ikke så slemt endda. Mener man noget med det, sletter man sin profil øjeblikkeligt - hvad vi da også har set folk gøre, for så at komme tilbage umiddelbart efter under et et nyt alias.

9) Der er blevet uddelt et par håndfulde med advarsler til brugere for deres måde at udtrykke sig på i kommentarene.

10) Der er lavet henvisninger til de ændringer, der er blevet lavet på chatten. Fakta er, at chatten bliver brugt en del mere nu end for en måned siden - og at 100 brugere mere end tidligere dagligt logger sig på chatten. Så set fra vores synspunkt, hvor vi skal favne alle herinde, så er det en god ting, idet flere nu benytter det, vi har lavet end tidligere.

11) Et fakta er også, at bloggen ikke kommer tilbage til sin oprindelige form. Der er fra en håndfuld brugere kommet forslag til forbedringer af den nuværende form, hvilket vi er glade for. Hvis nu flere valgte at gå i samme fodspor og blande kortene lidt og så se, hvad der kommer ud af det, kunne der måske komme noget endnu bedre ud af det. Men det er naturligvis nemmere at brokke sig og jeg ved også godt, at ting var meget bedre i gamle dage. Men ind i mellem kommer der faktisk også noget godt ud af at blande kortene! Et af de bedste eksempler, vi har på det, er privatchatten, som nu bliver brugt ganske meget.
Så hvad med at komme med nogle forslag til forbedringer af bloggen?

I kunne vælge at fortsætte med brokkeriet - det flytter dog ikke noget, bortset fra hos de af jer, der ikke kan holde en sober tone - I bliver slettet.

Jeg forventer derfor at I kommer med konstruktive forslag til forbedringer - og dertil er min mailboks ganske åben. Og jeg synes at erindre, at vi faktisk har taget ganske mange af jeres forslag op og bearbejdet dem tidligere og faktisk også har planer om at fortsætte med det..........
24 kommentarer

1
nutche 04/09/2007 19:04
tænkte på
de bloggs der er vist i toppen.. altså dem med billede på...
ku de så ikke være nogle af de nyeste, eller måske bare nogle der er skrevet indenfor den sidste ?? måned måske..
eller ville det give det samme problem med at nogle kan fremhæve sig selv?
2
Administrator 04/09/2007 19:41
Det er faktisk ændret til at være dem, der er skrevet inden for den sidste måned - skete tidligere i dag.
3
nutche 04/09/2007 19:45
super...
det havde jeg ikke lagt mærke til
4
brudtilbonde 04/09/2007 20:04
Dette nye tiltag..måske er jeg en smule fatsvag, men forstår ikke hvordan i vil komme det dårlige skriveri til livs???
5
snurrig 04/09/2007 20:30
Jeg mener jo stadig at , det er os brugere der betaler, og dig der skal administrere hvad brugerne ønsker. Og da det helt klart er et ønske at få det gamle blog system tilbage, så fatter jeg ikke en meter.
Dette er jo et service organ, du tager penge for denne service, og dermed er du jo til for brugerne og ikke os der er til for dig ?
Men jeg håber da at du fnder et nyt publikum, der synes om DINE ideer, og dine tiltag, for det ser jo helt klart ud il at du vil begynde at miste kunder nu, og det er egentlig ærgeligt, da jeg synes du HAVDE eet godt produkt, men igen, du er til for os og ikke omvendt

Have a nice day

Henrik
6
flowermum 04/09/2007 20:32
Jeg forstår stadig ikke jeres tiltag, og syntes ikke jeg får hvad jeg har betalt for. Jeg kan godt forstå at I gør hvad I kan for at holde siden her i en sober form, men til det, har I jo nogle retningslinier som folk for nyligt har accepteret. Gør dog brug af dem istedet.
Og med hensyn til jeres punkt 3, eller var det 4 omkring ønsker ttil klubber, så har jeg faktisk spurgt, se jeres indlæg om farmerklubber #1 og 2, har også sendt et brev, godt nok ikke en mail, fordi jeg har haft virus og ikke ville overfører noget til jer, men et brev via jeres profil. men svar får man jo ikke noget af. Kunne i samme ånd så godt ønske mig en fnidder-fnadder klub, hvor vi må snakke om alt det som vi snakkede om på bloggen. Debatsiden syntes jeg er uoverskuelig.
7
Bluesky 04/09/2007 21:19
Det er da også meget godt at blande kortene indimellem... men argumentet der bliver brugt.... det forstår jeg ikke.
Forestiller i jer virkelig her på farmer at det er muligt at komme de profiler til livs som ikke lige har samme opfattelse af en sober tone som flertallet????

De vil ALTID være her. De er på dating - scor - myspace - love -.... ALLE steder. Hvordan hulen kan i forestille jer at i BÅDE kan vokse jer større og samtidigt undgå dem som ikke har forstået Datingkonceptet?

EN ting som interesserer mig rigtigt meget er hvordan i slipper godt fra at slette en VIP bruger..... UDEN at betale vedkommende de penge tilbage for den tid der ER betalt for?
(Skal lige siges at jeg ikke ved for et faktum at i IKKE gør det...)
Hvis TDC gjorde det samme ved deres kunder .... SÅ

Vi brugere er KUNDER.... Og når der alligevel som du Admin selv skriver er så FÅ som ikke helt kan finde ud af det... hvorfor så ikke bare glæde jer over at disse idioter gider betale for at være --- idioter.....??????? Der er alligevel meget få af dem.

Datingkonceptet er ved at udvikle sig til at mange brugere efterhånden bruger debat, blogs osv til at give udtryk for hvem de er og hvad de står for.... det er MEGET nemmere at kunne sige hvad man mener på debat og blogs .. og så spændt se om nogen har haft lyst til at kommentere på det.
Ændringen omkring blogs er jeg ret sikker på bare er et spørgsmål om tid så har vi brugere vænnet os til det.
8
Bluesky 04/09/2007 21:31
Desuden.... kære Admin.... hvis du vil mene at der er brugere som ikke har et sobert sprog og ikke opfører sig ordentligt.... og DU er den som via ændringer og tilpasninger vil komme det til livs.... vil du virkelig påstå at du selv har læst det indlæg, du selv har skrevet, igennem....og godkendt det som værende skrevet i en sober tone.... SPECIELT set i lyset af at det er dine kunder du taler til?????

JEG mener at det er skrevet i en ufattelig arrogant tone. og SLET ikke sober.... Specielt ca sidste halvdel.

9
flowermum 04/09/2007 21:37
kan ikke lade være med at tænke hvad forbrugerstyrrelsen, klagenævnet eller hvad de nu hedder, siger til dette her... om vi som betalende kunder får havd vi har betalt for eller ej.... tror jeg vil spørge dem en af dagene... bare for at få et svar der er til at forholde sig til.

Iøvrigt den bemærkning med at Farmen ikke var tiltænkt som et debat/blogside.... hvorfor så i det hele taget starte det?
Ja, jeg kan ikke lade være med at undres.... og vil nok undres en del endnu, og det smider jeg så her... ikke at det gør nogen forskel, har jo før skrevet i Admins blog uden at det bliver set

derudover tilslutter jeg mig lige BlueSky
10
Administrator 04/09/2007 21:51
Til de, der måtte være i tvivl om grundlaget for en sletning af en profil, kan jeg henlede opmærksomheden på vore retningslinier, som du kan læse i menuen til venstre. Disse retningslinier bliver aktivt accepteret ved oprettelse af en profil på FarmerDating - endvidere bliver man efter 2 døgn bedt om igen at acceptere dem, og det vil således sige, at du har gjort det 2 gange nu.

Der står bl.a. at VIP-profiler, der slettes pga overtrædelse af retningslinier, ikke får refunderet VIP - altså et forhold, du er bekendt med, inden du laver et køb.

Retningslinierne er ganske få og hurtige at læse igennem, så gør det evt en gang til, hvis du stadigt er i tvivl om, hvad du må og ikke må herinde.........
11
flowermum 04/09/2007 21:54
hvad er det lige et halvt års vip koster?
12
Bluesky 04/09/2007 22:07
Admin... ja point taken der....

Og så er vi ude i det juridiske.... ikke det som jeg mener et datingsite skal handle om.

Og gad vidst... jeg sad her og troede at der skulle en underskrift eller en digital signatur til før det var bindende.... men kender jo ikke loven.

Men 73 kommentarer..... stort set ingen som synes ændringen er iorden... kræver det ikke LIDT bedre argumenter end der bliver brugt?
Personligt er jeg TRÆT af at idioterne IGEN skal have lov til at være dem som vinder. Der er jo MANGE som er utilfredse. Der har været nogen som har brugt deres blogs til at ytre deres utilfredshed med "krigen".... men krigen har samtidigt gjort det en del mere underholdende at læse blogs´ene..... Synes det absolut eneste som skulle slettes - hvis der nu SKAL være noget som slettes... er vitserne. - Dem mener jeg så heller ikke skal slettes.
Hvis folk har sat sig ned .. skrevet noget... sendt det.... så mener jeg at det skal vises. Ikke slettes. OGSÅ selvom et evt. angreb var rettet mod mig.
Som voksen burde man kunne forsvare sigselv mod angreb... eller bare ignorere dem. Det KAN ikke være Farmers opgave at udøve censur mod brugerne.
Det ser meget ud til at et eller andet er ved at løbe fra ADMIN. og det ser meget ud til at idioterne har narret Admin til at forsøge at bekæmpe noget som ikke KAN bekæmpes... medmindre du aldrig sover.
13
gajol 04/09/2007 22:08
# 11 flowermum
det koster 150 kr .og jeg har lige betalt for noget jeg ikke for noget for ..alt det virvar.......
14
skovnissen 04/09/2007 22:30
til admin.
ok det er så sådan at du mener det skal være sådan som det er nu. for mig at se handler det ik om antallet der bruger bloggen, men om indholdet i bloggene. når jeg yntes det er ærgeligt det er blevet ændret er det fordi, muligheden for at få andres syns på forskellige ting i livet bliver begrænset. eks. kisser 1 - skriver mange gode blog om sit liv på grønland, havde det været som det er nu, hanvde jeg måske aldrig fået lov til at læse hendes gode blog, i det jeg måske aldrig havde nåede at se dem. sådan kan jeg nævne flere som kommer med noget der er spændnene at læse. jeg skriver selv engang imellem, hvis jeg har noget som jeg gerne vil dele med andre, men jeg vil ikke føle mig presset til at skrive noget, hvis jeg ikke føler jeg har noget at skrive om, bare for at få antallet af bruger til at stige. ja der er blogs som jeg hopper over og på den måde sorterer jeg selv fra undervejs, nu går fd ind og sorterer for mig. det syntes jeg er en skam. ja jeg vil give ret i at der er nogle som ikke kan opfører sig rimeligt, men hvorfor skal jeg have mine muligheder begrænset af den grund, sålænge jeg selv opfører mig rimeligt overfor andre.
men som det er nu, ja så må jeg accepterer at jeg sammen med andre bliver staffet for et mindretals udskejelser.... og dårlig opførsel....
hilsen skovnissen
15
cat45 04/09/2007 23:05
Til Admin.

Moral er godt, dobbelt moral er dobbelt så godt.

Men som jeg opfatter jeres læsning af blogs.. så falder hammeren med det samme.. Blogen bliver slettet, måske det var dem der sviner til der skulle slettes, havde det ikke været mere på sin plads.

På debatten må diverse indlæg med samme slags indhold, jo blive stående i mega lang tid, og står der den dag i dag, indlæg hvor profilnavne bliver hængt ud, fordi en eller andet har læst nogen om en eller anden. Og undertegnede var blevet aflivet, hvis en meddebattør havde noget at skulle have sagt.

OG så længe det er tilfældet at den slags er OK, det må det jo være, siden det står der endnu.. Så bliver debatten ikke et sted hvor man har lyst til at være..

Og hvad er der så tilbage herinde..
16
THEBEST 05/09/2007 07:50
Hej

Som jeg opfatter det er problemet nok mere at ALT for mange bruger det som en hyggeklub.Hvordan kan deres profiler ellers være flere år gamle.Men dem om det og der er heller ikke noget galt i en hyggeklub men så kald det det i stedet for dating.

Ja nu falder der brænde ned bare kom med nogle sure opstød jeg er specialist på området
17
krebsen36 05/09/2007 08:53
Bluesky du har helt ret.
18
agila 05/09/2007 13:09
Hejsa
jeg har læst det meste af denne tråd, og er nok lidt både for , og imod,men et ved jeg dog fordi jeg har min egen webside,nemlig at uheldige elementer kan bannes på deres IP.adresser , dette ville forhindre at de blot opretter en ny bruger, for ingen her kan vel gå ind for at dette ikke skal være et sobert, og hyggelig sted at være
c",)
Agila
19
Fjolle 05/09/2007 20:38
#agila

Helt korrekt at man kan banne folk på deres ip.
Men så kan man som bruger da bare skifte ip, eller bruge en proxyserver.
De fleste af os med ADSL har et kabelmodem. Alt efter hvilken producent af modemet det er, så skal kabelmodemet slukkes i et sted mellem 1 time og nogen gange op til 12 timer. Når man så tænder modemet igen, så bliver man tildelt en ny ip adresse.
Har man pinedød fast ip adresse, hvilket meget få mennesker har, så kan man benytte sig af en proxyserver.
En proxy er såmænd bare en omvej man bruger, en anden computer man kobler sig på, og får dennes ip adresse.
Og ellers er der mange andre muligheder for at maskere sig.
Så det er slet ikke så enkelt at banne folk på deres ip.
20
holstebrok 05/09/2007 21:58
Kære Admin.
må indrømme jeg blev en smugle ked af at læse dit indlæg og meget forvirret. da der blev ændret i bloggen, blev det begrundet med for mange personlige angreb. derfor kan jeg ikke forstå hvorfor snakken nu er gået over i 38 indlæg på 3 døgn og at de bliver læst ca. 150 gang hver. synes måske 38 indlæg har fortjent at værer der og de 150 personer der læser dem har fortjent den fornøjelse. derudover skriver du også at du ingen sympati har for dem der vil finde andre steder, når loyaliteten mangler. men for mig, ser jeg det her som en ydelse når jeg betaler penge for at være her. og faktum er har bilka ingen mælk kører jeg i netto.
der udover synes jeg det er meget vigtigt du husker på at vi er som dyr, er vores kære truet angriber vi det bedste vi har lært. ang. en ordenlig tone synes jeg personligt at din tone er helt gal. men angred er jo det bedste forsvar. men bare at i stærkt skal overveje om i er helt sikker på hvad i har gang i. fordi mig bekendt er der ikke en opskrift på hvad man skal skrive i sin blog. den er jo personlig, og har jeg lyst til at dele en vittighed med andre medlemme. er det vel min sag. til slut vil jeg bare sige at måske dette er en dating side, men har jeg lyst til at betale mine penge for at læse blogs, skal i vel ikke bestemme om jeg skal date eller ej.
21
agila 06/09/2007 15:48
Fjolle
Jeg giver dig ret i mulighederne,men når du følger personen der ikke er velkommen på server,og kan se den kommer fra feks Tyskland eller et andet land , så ved man jo et eller andet ikke er helt stueren,der er nok ikke så mange der sidder i feks tyskland på en dansk datingside , og dette har også sine brgrænsninger, når dette er en betalingssside tror jeg ikke på at folk gider oprette sig igen,og igen c",)
22
OldAngus 09/09/2007 04:08
Endelig en dating side.... Hvor man ikke behøver at stå til model for overfladiske og personlige angreb.... Og hvor Admin faktisk griber ind......

Sådan Farmer !!! Stor Ros herfra

Mvh fra Angus
23
dusse 09/09/2007 21:37
Farmerdating - datingside... Ikke lav din dagbog-side eller debat side men mød hinanden sted - led efter nogen sted....

Jeg vil gi' admin ret - den primære funktion må være dating ikke blok og derved har alle fået, hvad de har betalt for.
Jeg kan godt se, som flere skriver, at det bliver mange der skal i profilkurven. Så er det jo godt, den kan deles op

Og ja, vi betaler penge for det..... Tror I så ikke også folk i den anden ende forsøger at gøre flest muligt glade ? Ellers tjener de jo ingenting !

Det viser tallene jo også... Ud af alle os tusindvis af bruger er der i en weekend KUN 38 der har skrevet en blok og 150 der har læst en... Det er godt nok ikke mange !

Bare mine tanker

Vh Dusse
24
muttione 13/09/2007 14:15
Grunden til at der ikke er flere der læser blogen, tror jeg skyldes ændringerne.
Før blev mine blog læst af mange flere end den gør nu.
Og jeg selv læste meget i blogen, men det har ændret sig.
Så lad os få den gamle blog tilbage.
Tilbage

Navn: Administrator
Alder: 42
Jeg er administrator her på FarmerDating... Hvis I som brugere oplever problemer med FarmerDating, må I meget gerne fortælle mig det i et brev, da vi så kan få rettet op på d...
Læs mere

Tidligere indlæg:
Hvad søger DU efter?
Forbedringer med profil-billedet og et par andre ting
Ny type medlemsskab
Afsnit 8 af Landmand søger Kærlighed i aften
Sæson 2 af Landmand søger Kærlighed starter nu
FarmerDating øger sikkerheden med SSL
5 nye landmænd til Landmand søger Kærlighed på TV2
Er du RIGTIG landmand?
Premiere: Landmand søger kærlighed på TV2 på onsdag
Landmænd til TVprogram på TV2
Betal nu også med Mobilepay
Et godt tilbud til dig - kun i denne weekend
Weekend-tilbud til dig!
Vi skal bruge en mand......
Nemmere at bladre i profiler
8 gode råd til at imponere kvinderne
Julegave til jer fra FarmerDating
Glædelig jul til jer alle
Hjælp os med at blive bedre
Mere fart på FarmerDating efter i dag
Danmarks bedste bonderøv på DR1
Instagram: Del livet på landet og FarmerDating
Lukket for tilmelding til TV-programmet
Driftsproblemer i morges
Så rundede vi de første 500 på Facebook
Mød Heidi og Mads i DR1-programmet 7-9-13
Glædelig jul
Online-lister i FarmerDating mobil
Ny version af FarmerDating mobil
Like os på Facebook

Læs flere...
Favoritter
Nyheder
11/02: Hvad søger DU efter?
20/01: Forbedringer med profil-billedet og et par andre ting
15/01: Ny type medlemsskab
Hjælp
Kan jeg slette mine blogs?
Hjemmesiden bruger cookies. Klik her for at læse mere om cookies.
Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du brugen af cookies.
OK