Login
 
 
Husk login
Login
Glemt adgangskode?
Forsiden
Opret profil
FAQ/Hjælp
Glemt adgangskode?

Sådan mødtes vi

Følg os på sociale medier:
Brugere
Online: 9

Nye mænd: 1
Nye kvinder: 0

Total: 26597
Administrator's blog
Vigtig info vedr. profilbilleder
Vist 7072 gange | 16/01 2008 11:59Vi hører tit fra folk, der er trætte af at kigge på billeder af traktorer, heste, kattekillinger, øldåser som nogle brugere sætter ind på deres profilbillede - og vi har også tidligere været ude med, skal vi kalde det "kraftige opfordringer" til at sætte fotos på af profilindehaveren og det har også hjulpet for en tid.

Men med tiden går det tilbage til det gamle og så er der igen kattekillinger og traktorer ud over det hele.

Vi har derfor besluttet at håndhæve det med fotos noget mere fast end tidligere, hvilket skal forståes på følgende måde:
Et profilbillede er et billede af profilindehaveren - hverken mere eller mindre. Lad være med at sætte billeder på af jer sammen med eventuelle børn. Børnene har ikke selv valgt at have et billede på et datingsite.

Andre billeder kan med fordel sættes i galleriet, hvor der også er mulighed for at skrive en lille tekst til.

Ønsker I ikke at have et foto på jeres profil som alle kan se, så put det i galleriet istedet.

Fra og med den kommende weekend bliver alle profilbilleder, der ikke er fotos af af profilindehaveren, slettet.

28 kommentarer

1
skovnissen 16/01/2008 12:17
helt ærlig, lad dog folk selv bestemme, hvorfor skal andre blande sig i og hele bestemme hvad andre skal. Det er snart sådan at dem der råber højest de får lov at bestemme og dem der er grove overfor andre de får lov til at ødelægge, eks, weblogs....
hvad blir det næste? der er nogen som altid har travlt med at ville gøre sig til dommere over andre, men vi er ikke født til at styre og kontrollere andre mennesker - de kan godt selv.
en dårlig beslutning - jeg vil selv bestemme om der skal være et billed af mig på min profil.....
hilsen skovnissen
2
kmd40 16/01/2008 12:58
Hej Rigtig god ide,det er jo trods alt en Dating side,og man kan vel være sig selv bekendt ellers må man sætte dem i galleriet.

MVH

Kurt P

Der har foto på af sig selv
3
paedagogen 16/01/2008 13:29
Kanon ide. Det er jo rart at se hvem man skriver med.
Og hvis der er nogen som ikke ønsker at alle kan se hvem de er, kan billedet jo bare ligge i galleriet, og så kan man lade være med at have noget profil billede.
Jeg kan ikke se hvad problemet skulle være... Som jeg læser det er det jo kun profilbilledet der er snakke om, og ikke hvilke billeder som er i galleriet.

Hilsen Heidi
4
Smeden80 16/01/2008 13:33
Hmm hva bliver så det næste i skal bestemme?? i spørger jo ikke i ændre bare som det passer jer. ikke engang chatten virker endnu og det er da snart over et halvt år siden den blev ændret.. Men blive svinet til her uden at i griber ind det kan let lade sig gøre..
5
summerwish 16/01/2008 14:29
Jeg syntes det er kanont i håndhæver at det "Profilbillede" der lægges ind er af profilindehaveren, for som det siger er det et "profilbillede" og ikke et forside billede, men at man så i galleriet kan man jo lægge sine killinger og traktore.

Nu jeg tænker over det har jeg aldrig hørt om nogle der har nævnt at de har set et sødt billede af en kat på en profil eller andet, for ser de det mistænker man måske at profilen er falst eller at man ikke tager det her seriøst.

En regl er nu en gang en regl, prøv at læs det *S* og lev efter det her inde, de ændre ikke på det men håndhæver bare hvad der står i reglsættet så læs det før du godkender det hvis du ikke kan leve efter det
6
Henjukris 16/01/2008 14:42
På sin vis en god ide, men tror bare at mange så sætter et billed på, der ikke ligner noget alligevel...
7
Administrator 16/01/2008 14:59
Sådan generelt kan siges, at der er nogen, der har en profil her på FarmerDating, som sætter en ære i at være så meget på tværs som muligt og synes, at regler er noget trælst noget osv.

Reglerne er her for at alle kan være her. Og efter mit vidende er der ingen, der er tvunget til at have en profil på FarmerDating - men vil man være her, så efterlever man den husorden, der nu engang er her.

En kommentar længere oppe siger, at vi agerer efter dem, der råber højest. Det er nu ingenlunde tilfældet - vi agerer efter hvad vi finder bedst for FarmerDating, hvilket vi altid har gjort. Vi hører dog godt lidt larm i baggrunden fra tid til anden, men da det somregel foregår i en meget skinger tone, er det som om vi ikke rigtigt forstår hvad der bliver skreget

Der er også nogen, der synes, at alting var bedre i gamle dage - det var det sikkert også, men alligevel har man taget det "der nye internet" og "de der datingsider" til sig, ligesom nogle også har taget automobilet i brug, så alt nyt er vel ikke så ringe endda
8
winj 16/01/2008 15:16
Det er jo svært at gøre alle tilfredse.........men jeg syntes nu, at det skal være frivilligt, hvilket billede man sætter på sin profil...........billederne af en selv kan man jo bare lægge i galleriet............men Admin sætter reglerne.........og dem må vi jo efterleve.......hvis vi altså vil være på Farmer.
Savner nu alligevel den gamle blog........det er svært at læse de emner, som vi gerne vil..........men syntes, at den nye side er rigtig fin............farverne er meget bedre end de gamle.
9
mulle68 16/01/2008 16:35
Tjaaaaa hvad bliver mon det næste der skal laves om på???? men kunne jo selvfølgelig være at vi fik en festknap*GG* man har jo lov og håbe....
Mulle som skynder sig og finde et andet billede og sætte på
10
trunte1964 16/01/2008 16:43
Nå okay det er sandt nok.:: Det er da noget af det mest åndssvage jeg har hørt. Hvis folk gerne vil se mig, kan de søge om det, og får som oftest lov, hvis de selv har noget at byde på.
11
copidan 16/01/2008 17:38
Det er en fed ide der er ik noget værere end at få hest, kat, hund eller traktor frem når man sidder og evt gerne vil komunikere med en person som lyder flink men man egenligt gerne lige vil se også.
keep up the good work.

Copidan.
12
PrinsessensFar 16/01/2008 17:42
Billede på profil.. hmmm. .er det ikke en slags blikfang.. sådan bruger jeg i hvertfald mit... at jeg så ikke selv ønsker at vise alle andre, at jeg er på en datingside.. selv om det selvfølgelig er helt legalt.. men ønsker bl.a. ikke at blive genkendt af mine elever.. eller deres forældre.. OG hvor er respekten for det synspunkt...

desuden har jeg jo købt et udemærket produkt.. hmm.. som man så ændrer så væsentligt på..

hvor er byttemærket.. og kan jeg få mine penge retur..

fra ham som ikke ønsker at være på forsiden.. så ku' jeg måske ha' valgt et andet site..

med venlig hilsen.. og god ånd.. jagt.. til alle..

Prinsessens far..
13
trunte1964 16/01/2008 17:48
PrinsessensFar's argument er det samme som mit. Jeg er godtnok ikke skolelærer men ønsker ikke, at alle skal vide, at jeg figurerer på FD.

Det er okay at ændre reglerne, men at man som sagt køber et produkt, hvor der laves om efter betalingen, det dur ikke...

14
muuuhligvis 16/01/2008 18:17
Til dem som ikke ønsker sig vist med profilbillede her på farmer, kan jo bare undlade at have et profilbillede på sin profil, længere er den ikke !!

Kan nu ikke se at det skulle være så slemt at have et billede her på FD da det jo snart er mere almindeligt at have en profil på en datingside, end det er IKKE at have det, og dem der ikke vil vise ansigt, går vel heller ikke med en elefanthue, når de er nede og handle ??? Så jeg kan ikke se problemet......
15
Administrator 16/01/2008 18:28
Til de, der forstår mit indlæg som værende et krav om at der skal billede på profilen, så lad mig se om jeg kan forklare det lidt mere tydeligt:

HVIS du vil have et profilbillede på din profil, SKAL det være af dig selv. HVIS du IKKE vil have et billede af dig selv som profilbillede, så lader du naturligvis være med det.

Der er ingen krav om, at der skal være billede på en profil - men HVIS der er et billede, skal det være af profilindehaveren.

Et eksempel er en person, der skriver sammen med en anden - og ikke er VIP-bruger, man alligevel kan se, at der er et billede. Vedkommende køber så et VIP-abonnement for at kunne se billedet, for så at blive skuffet ved at se et billede af en kat eller en traktor eller en bil.
16
PrinsessensFar 16/01/2008 20:03
kære admin.. .

så bevæggrunden er således at forsvare dem som ikke er vip.. og derved ikke betaler.. lyder sgu ædelt.. smiler..

hvis du læser mit indlæg igen.. vil du se.. at mit profilbillede bliver brugt som blikfang.. ok..

jeg påpeger bare endnu engang etikken i at ændre produktet så væsentligt.. MEN.. jeg må sende et billede ind ad min venstre skulder.. er jo en del af mig.. ;o)
vil i også gøre sådan.. så man er sikker på, at det er den rigtige som er på billederne.. eller vi li sørge for at billedet er taget tæt nok på !!! og hvad med problematikken omkring alderen på billedet.. er det taget for 8 år siden ???

jeg synes dette er et super godt univers, hvor langt de fleste behandler hinanden ordentligt.. lad nu folk vise deres billede til dem som de vil.. hvis i lavede lidt statistik ville i også vide, at der er langt mere søgning på sider med foto.. med eller uden ko.. traktor.. eller andet..

personligt åbner jeg selv for dem som spørger.. eller som selv har billede på.. synes jeg er mest fair..

god vind..

Prinsessens far.. og det er så mig
17
muh-ligvis 16/01/2008 20:23
det var sku på tide
18
chrisuaman 16/01/2008 21:31
Det kunne jo være en hest var kønnere at se end profilindehaveren.
19
chrisuaman 16/01/2008 21:38
Dem der ikke se de forskellige billeder kan da bare gå videre. Det er da frivilligt om du vil se på billederne.
Hvad bliver det næste i griber ind over for, de rødhårede, eller de radmagre eller kraftige.
TAG DOG AT BESINDE JER der inde i Administrationen, så længe der ikke er tale om anstødelige billeder, og det er der jo ikke tale om. Hvis I sletter billeder, er det nok det samme som at sige vi er uønskede.
20
chrisuaman 16/01/2008 21:52
Farmer Dating.dk gør meget ud af at fortælle at det er dedikeret for enlige landmænd. Og nu vil FD forbyde heste og traktorer og andre dyr og ting som profilbillede. Øhhh, den forstår jeg ikke helt. Er det mig der er lidt ved siden af det normale.
21
OleKran 16/01/2008 22:04
Kanon Admin...

Endelig forstår i at vise lidt power.

Det her er et dating site og ikke et reklame site for traktorer og lastbiler, eller for den sags skyld vores kæledyr.

Så hatten af for det nye tiltag, det synes jeg ski er helt okay...

Ole von Kran..
22
AnneMS 16/01/2008 23:05
Hmm synes ideen er fin, synes da det er lidt øv, at sidde og blive interesseret i en og kunne se at der er billede på vedkommendes profil og det så bare er et billede af en bil/traktor/kat...
Men kan godt forstå at der er nogle som ikke er synes det er så fedt at blive genkendt af alle og enhver...
Som F.eks. skolelærer eller folk som driver privat firma.
Og det er vist de færreste som kan sige sig fri for, at blive mere draget af profiler med et billed ikon, end en uden....
For om vi kan lide det eller ej, så er der en vis "reklame" værdi i at have et billed på profil forsiden...
23
topnice 17/01/2008 01:34
jeg sidder lige og undre mig over, hvad er der blevet af ytringsfriheden?????

er det ikke op til hvert enkelt, at bestemme hvilket billed man vil have som profilbilled!!

i tilfælde af at profilbilleder af diverse heste og biler bliver slettet så jeg har på fornemmelsen at vi istedet kommer til at se flere billeder af don vito, britney og en hel masse andre kendte..

det med at slette profilbilleder af biler osv opfordrer jo bare folk til at smide et billed på af en eller anden tilfældig person.
24
winj 17/01/2008 02:10
Jeg forstår nu ikke helt, hvorfor det skulle være et problem.........gør dog som Admin siger..........læg dit eget billede ud på profilen.........eller læg det i galleriet.
25
Migogjunior 17/01/2008 07:13
Endelig godt gået admin.

Men kan da godt se at dem der bare bruger det som "deres" legeplads ja så er det jo ikke rart med et billede og tilmed af dem selv uha det bliver værre og værre.

Og dem der mener at det er okay med et billed der er taget for 5-7 år siden tja de snyder jo nok kun dem selv når det kommer til stykket.

Kan kun sige at så længe hovedformålet er dating så er det fint med et galleri eller foto på forsiden afhængig af temprament.

Alle de andre skulle nok overveje en ekstra gang hvorfor de overhovedet er her.
Ude i det virkelige liv ser man da ikke så mange gå rundt med en sæk over hovedet.
26
TenderCare 22/01/2008 13:49
Hej.

Jeg synes det er rigtig godt at det nu er blevet sådan. Hvis man ikke vil vise ansigt, så virker man på mig, useriøs. Der er intet flovt over at være her på farmer, synes jeg ikke, og jeg svarer som regel også kun profiler, der har vellignende billeder af sig selv på profilen.
Det med at lave et galleri er selvfølgelig også en mulighed, men hvis man får mange henvendelser, så må man jo sortere et sted, og det bliver desværre ofte profiler uden direkte billede på profilen, der må sorteres fra.

Mange hilsner TC.
27
ravell 23/01/2008 00:12
hej hej.

Synes det er et godt tiltag I der har lavet. Det er som sagt en dating side, og hvad skal man så med billede af traktor m.m.

Hvis man ikke vil have at alle og enhver skal se, at man lige har en profil på FD, så sæt dit/dine billeder i galleri....

Man skal ikke gøre tingene mere besværlige end de er..
28
cheshire 25/01/2008 12:17
hejsa.
Jeg har lige sat og læst samtlige kommentar igennem angående det herrens med ens profil billeder og det får altså lige mig til at komme med et par kommentar.
først og fremmest så syntes jeg det er noget værre pjat at man fra admins side sidder og lefler for dem der åbenbart har et kæmpe råbe organ for når man ændrer noget på grund af folks klager så er det jo dem der råber højst man lytter efter. Man kunne jo have lavet en afstemning blandt alle vip'er om emnet for mig bekendt så har problemet ikke været så stor før så man har været nød til og gøre opmærksomt på det. en anden ting er at hvis admin afdelingen ønsker folk skal smutte fra sitet så skal de da bare fortsætte med at "svine" folk til som jeg så de gjorde længere nede på siden.(læs indlæg fra den 16/01/2008 14:59). Folk der betaler for en vare har og skal have ret til at komme ud med deres meninger uden at de skal svines til af admin og co. og kaldes for ”kværulanter”, hvis varen ikke opfylder det forventede har man jo i alle henseende ret til at reklamere over dette. Ordentlig om- og tiltale i indlæg gælder selvfølgelig begge veje. meldingen med at de (udtilfredse brugere) jo bare kan fise af hvis de er utilfredse, tyder på at FD har haft for meget succes og dermed er kommet for højt til himmels.
Noget andet er så, jeg kan til dels godt forstå at brugerne herinde på FD måske ikke syntes det er smart med (tror det var) øl- og sodavand flasker som profil billede ligesom jeg kan ikke lige se hvad ideen er når man kigger på profiler og ser et foto af 4 unge mennesker taget i en eller andet situation og man egentlig bare lige ville se hende den søde, for med mindre hun også bærer fuldskæg så er hun ikke og finde på billedet (dette billede var at finde i dag 25.01.08 kl.11.20) men at man vælger et billede af ens int. Såsom hund, hest, kat el. lign. ligesom hvis man har en stor int. i og male eller færdes i naturen det mener jeg så godt man kunne acceptere da der kan være grunde til at man ikke umiddelbart vil genkendes og disse billeder giver jo osse den besøgende en ide om hvad vedkommende er til. (tænk osse bare på hvis FD var så heldig at B.S. eller Mia Lyhne eller hvem det nu kunne være gerne ville prøve lykken herinde. Det var jo nok ikke sjovt for dem for DK har jo til tider en gemen Presse (tænker her slet ikke på se&hør) som ikke forstår at lade kendte have et privatliv. Så derfor mener jeg godt der kunne være plads til et ”skjul mig lidt” billede. Hvis folk ikke alligevel må styre lidt af det de nu engang har købt og betalt ”pænt” for hvad skulle grunden så være til og betale. Man kan jo bare nøjes med og være alm. Bruger.
Jeg syntes FD burde være lidt mere fleksibel og ikke mindst lade være med at komme med disse til tider hovne udmeldinger. Brugerne herinde skal så osse acceptere og ikke mindst respektere hinanden lidt mere. Man kan jo hvis ikke billedet tiltaler en klikke væk igen med det samme
Tilbage

Navn: Administrator
Alder: 42
Jeg er administrator her på FarmerDating... Hvis I som brugere oplever problemer med FarmerDating, må I meget gerne fortælle mig det i et brev, da vi så kan få rettet op på d...
Læs mere

Tidligere indlæg:
Hvad søger DU efter?
Forbedringer med profil-billedet og et par andre ting
Ny type medlemsskab
Afsnit 8 af Landmand søger Kærlighed i aften
Sæson 2 af Landmand søger Kærlighed starter nu
FarmerDating øger sikkerheden med SSL
5 nye landmænd til Landmand søger Kærlighed på TV2
Er du RIGTIG landmand?
Premiere: Landmand søger kærlighed på TV2 på onsdag
Landmænd til TVprogram på TV2
Betal nu også med Mobilepay
Et godt tilbud til dig - kun i denne weekend
Weekend-tilbud til dig!
Vi skal bruge en mand......
Nemmere at bladre i profiler
8 gode råd til at imponere kvinderne
Julegave til jer fra FarmerDating
Glædelig jul til jer alle
Hjælp os med at blive bedre
Mere fart på FarmerDating efter i dag
Danmarks bedste bonderøv på DR1
Instagram: Del livet på landet og FarmerDating
Lukket for tilmelding til TV-programmet
Driftsproblemer i morges
Så rundede vi de første 500 på Facebook
Mød Heidi og Mads i DR1-programmet 7-9-13
Glædelig jul
Online-lister i FarmerDating mobil
Ny version af FarmerDating mobil
Like os på Facebook

Læs flere...
Favoritter
Nyheder
11/02: Hvad søger DU efter?
20/01: Forbedringer med profil-billedet og et par andre ting
15/01: Ny type medlemsskab
Hjælp
Kan jeg slette mine blogs?
Hjemmesiden bruger cookies. Klik her for at læse mere om cookies.
Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du brugen af cookies.
OK