Login
 
 
Husk login
Login
Glemt adgangskode?
Forsiden
Opret profil
FAQ/Hjælp
Glemt adgangskode?

Sådan mødtes vi

Følg os på sociale medier:
Brugere
Online: 8

Nye mænd: 1
Nye kvinder: 0

Total: 26596
Administrator's blog
Mystiske mails til brugere fra Rusland - opdateret 13:15
Vist 12345 gange | 24/01 2008 23:21Fredag kl 13:15: Nu har vi været igang siden kl 22 i aftes og har været i kontakt med førende sikkerhedseksperter i DK for at finde frem til, hvad der er sket.
Vi har ikke den endelige dom endnu, men der er nogle ting, vi ved og nogle ting, vi formoder.
Vi har stadigt ikke 100% udelukket, at kriminelle har benyttet værktøjer gennem en evt. svaghed hos FarmerDating - men det er heller ikke lykkedes os at fastslå at det har fundet sted. Dette bl.a. på baggrund af, at det med sikkerhed ikke har fundet sted inden for den seneste uge og vi har ikke logfiler, der går længere tilbage. Vi har fundet et sted, der måske kan være en svaghed - uden at vi 100% har kunnet fastslå det - men hvis det var en svaghed, kunne man få adgang til mailadresser, der er benyttet til udsendelse af kvitteringer i forbindelse med køb af VIP. Denne eventuelle svaghed er nu ikke længere tilstede. Vi ved også, at det kun drejer sig om et fåtal af adresser, der i givet fald har været adgang til. Hvis det er tilfældet, er de lagt i et script på den russiske server, hvorfra der så er sendt mails ud. Vi ved også, at der ikke har været adgang til andre data.

Og hvad gør vi så nu? Jo, vi er ved at kryptere alle personidentificerbare oplysninger, således at de ikke længere vil kunne læses, såfremt de faldt i fremmedes hænder. Det betyder, at disse data fremover vil blive opbevaret krypteret - og selve krypteringsprocessen vil være afsluttet senest kl 14 i dag.

Vi har dog også mistanker, som vi ikke endnu har været 100% istand til at underbygge - men de går på at nogle har været i kontakt med russere herinde på den ene og anden måde - og har så været i kontakt med andre herinde også gennem emails og at der kan være forekommet noget harvesting af mailadresser gennem en inficeret computer hos en eller flere brugere. Når vi har lavet disse krydstjek, viser der sig en rød tråd. Men som sagt, så har vi endnu ikke 100% underbygget denne og har også besluttet, at vi ikke pt vil gøre mere ved den, da sket er sket og vi hellere vel bruge nogle kræfter på at undgå, det kan ske igen.

Det får os dog til endnu engang at understrege vigtigheden af IKKE AT TAGE KONTAKT TIL DISSE UDENLANDSKE PROFILER OG ISTEDET ANMELDE DEM TIL ADMINISTRATOR!

Al kode på FarmerDating er blevet gennemgået for eventuelle sikkerhedsbrist siden i aftes, og det sammen med at data krypteres nu gør, at såfremt en brist er kilden, vil det ikke kunne finde sted igen.

Vi skal også beklage den gene, det har medført for de implicerede - vi kan som sagt ikke sige 100% at vi er skylden til den - men heller ikke 100% udelukke det og så er det eneste rigtige for os at sige UNDSKYLD!

Tak til jer, der har sendt opmuntrende hilsner til os - det er ikke nogen hemmelighed, at vi er ved at være godt brugte nu og ser frem til at få noget søvn, så snart krypteringsprocessen er tilendebragt.
Fredag kl 8:55 - vi arbejder fortsat på at finde hoved og hale i tingene og har nogle nye spor, vi forfølger. Så snart, der er nyt, kan det læses her......


Torsdag aften Vi har her til aften modtaget en række emails fra brugere, der har fået tilsendt en email fra en russisk pige på engelsk med følgende tekst:

Hello my new friend!
My name is Ekaterina, and I am from Russia , live in Kinderi town, and I am 28 years old. I have looked through some men profiles on the website farmerdating.dk, and I have got your email. I decided why not emailing you. I want to find my second half to create a strong union and family or just to be friends. I would like to find a person who will like my careness, sweetness, tenderness and love.
My partner should be responsible, ready to give a hand of help and to give me a piece of advice in any problem. If you are interested -please, let me know, I'll be glad and I will reply to you soon. In my turn I'll try to be loving, devoted, responsible woman. I have a slim figure and pleasing appearance.
I am the young and modern lady.
If you decide to write me back here is my E-mail: Click to Mail me


I alle mailsene er der forskellig afsenderadresse og vi ved, det er sendt fra en server i Rusland. Alle mails har også forskelligt indhold i emnefeltet.

Vi er i øjeblikket ved at undersøge, hvad der er sket - og vi har også en teori om det, som er følgende:
Der har gennem tiden været oprettet mange russere herinde - vi har slettet dem så hurtigt vi kunne og advaret brugerne mod at skrive til dem. Det ved vi dog, en del har gjort - og gjort det via email eller oplyst emailadressen til dem. Noget tyder på, at alle disse mailadresser så er blevet smidt i en database i Rusland og der er sendt mails ud derfra nu.

Så er der nogen, der kan bekræfte dette, send meget gerne en email til os på mail@farmerdating.dk

Vi er indtil videre også sikre på, at vi ikke er blevet hacket - og vi fortsætter natten igennem med at undersøge, indtil vi har en løsning.


66 kommentarer

1
Administrator 24/01/2008 23:24
Ovenstående er vi mere sikre på nu, idet vi nu også ved, at et par brugere, der ikke længere har en profil her på FarmerDating, har fået en email.
2
Administrator 25/01/2008 00:36
Vores mistanke går på, at alle disse adresser gennem tiden blevet opsamlet et sted hos nogle suspekte mennesker i Rusland og at der i aften så er sendt mails ud til alle disse adresser.
Det, vi ved nu, er følgende:
- at der ikke har været hul til vores database
- at alle emails er sendt ud fra en server og ikke fra et almindeligt emailprogram
- at de fleste emails har forskelligt indhold i emnefeltet, hvorimod teksten er ens
- at der er sendt til brugere, der ikke længere har en profil på FarmerDating og som derfor heller ikke har nogen data hos os (de bliver slettet sammen med en profil slettes)
- at alle emails har forskellige afsendere – bortset fra at der står ekatarina@ i adressen

Vi undersøger fortsat tingene for at nå frem til en endelig konklussion – men indtil videre er ovenstående det, vi er kommet frem til.
3
Fjolle 25/01/2008 00:58
Jeg har været på nettet siden 1996 og kender i dén grad alt til henvendelser fra russere, afrikanere, rumænere, konger og prinsesser osv osv og har aldrig nogensinde (mens jeg har været på farmeren), svaret nogen somhelst af dem på mail, hverken fra min private eller min hotmail eller min gmail adresse, da jeg udemærket godt ved at min mail adresse vil blive høstet af en spambot og spredt til alverdens spam afsendere.
Jeg kan oplyse om at den @gmail adresse jeg har fået det famøse brev på, er oprettet d. 18. februar 2005 og er en adresse jeg kun bruger til seriøs korrenspondance, og at gmails udmærkede spamfilter faktisk fangede den pågældende mail, så afsenderadressen er uden tvivl én der har været brugt i nogen tid.
Men hvor koblingen mellem min farmerdating profil og denne ellers rimeligt hemmelige emailadresse er, er uvist. Men jeg kan understrege at jeg på intet tidspunkt har brugt den pågældende adresse i korrespondance med udenlandske eller andre useriøse brevskrivere her på farmeren.
4
Administrator 25/01/2008 01:11
Tak for info - vi jagter stadigt.....
5
Kisser1 25/01/2008 01:27
Jeg har idag også modtaget nævnte mail til min private mailadresse... og er da lidt bekymret over, hvordan det kan ske. Jeg har aldrig besvaret mails fra personer, jeg ikke kender og da slet ikke fra russiske kvinder.
6
lancelot01 25/01/2008 08:11
undre mig også at fået mail, på en adresse jeg ikke oplyser her ved korespondance, men den er oplyst til farmerdating, så jeg kan få ny adgangskode, hvis den glemmes.
7
mulle68 25/01/2008 08:38
Ja jeg har osse modtaget omtalte mail i min private hotmail indbakke men har så ikke besvret den... Den er bare slettet
8
dbdk 25/01/2008 08:58
Har også fået sådan en....
Den er slettet..

mvh...
dbdk
9
andersineand 25/01/2008 10:45
Jeg har fået en her til morgen...den er sletttet
10
chando 25/01/2008 10:50
Underligt har også fået en, på en mailadd kun farmerdating kender
11
guffe1 25/01/2008 10:55

Jeg har også fået en på min hotmail.....
Øv hvor træls.
12
1968mand 25/01/2008 11:09
Jeg har også modtaget bemeldte e-mail her til morgen.
Jeg mener at i har et sikkerhedsproblem på FD da min mailadresse heller ikke er kendt af andre end netop FD.
13
Victorsmor 25/01/2008 12:27
Jeg har også fået den og haraldrig haft kontakt med nogen der fra. den er blevet slettet som uønsket post
14
Flowermum 25/01/2008 13:12
jeg har også fået den... hun ser da ellers sød ud *GG* nå men kan der ikke have været en Hacker elelr noget inde på farmens database???
JEg har godt nok engang offentliggjort min mailadresse herinde da alt blogpolimikken var på sit højeste da det også er min MSN adresse... så min mail er ret offentlig her, men tror mere på at der er nogen inde i farmen hvor de ikke skal være... kan jo måske også være derfor at farmen har kørt så langsomt længe... er ikke nørd, kobler bare observationer sammen
15
elly 25/01/2008 13:52
Jeg har også mogtaget en mail i aftes.
Jeg forlængede min vip i onsdags.
16
vingilf 25/01/2008 13:54


Den er også tikket ind på min mailadresse
17
Tekniker 25/01/2008 13:55
Ja jeg har også fået mailen fra den kønne pige,og har også tidligere fået ligende mails på min profil - men aldrig direkte til min mailadresse,og jeg har ALDRIG oplyst min mailadresse til andre end vip tilmeldingen
18
Fjolle 25/01/2008 14:08
Ja faktisk fik jeg 2 mails med 4 timers mellemrum, afsendt via 2 forskellige servere og med 2 forskellige svar mig på min gmail adresser. Men jeg kan forstå der er kamp om hende den kønne, så jeg undlader at skrive til hende når vi nu er så mange om buddet
19
OleKran 25/01/2008 14:12
Halløjsa..

Ja så må jeg jo nok også hellere lige melde mig i klubben over dem som har fået den famøse mail fra hende russeren...
Øv øv..

Mvh Ole Kran.
20
skalk 25/01/2008 14:19

Hej; jeg har og¨å modtaget ovennævnte mail med vedhæftede fil, på min private mail, ved man om der er virus eller andet forbundet hermed.
Venligst Skak
21
boom28 25/01/2008 14:20
hej..

har også fået denne famøse mail og er kommet til og svare..

håber ikke det kommer til at gøre større skade.

Martin..
22
jensen38 25/01/2008 14:23

Ja jeg har også fået den mail og har heller ikke udleveret min imail adresse til nogen..
men fik min i afteskl 22.06
23
Pigen38 25/01/2008 14:29
jeg er ikke lige med på hvad det er for en mail i snakker om ... hvad går den lige ud på
24
reiche86 25/01/2008 14:33
jeg har også fået en email fra en russer ved ikke præcist hvornår men igår fik jeg den...
25
DonnaSorridente 25/01/2008 14:34
"Vi skal også beklage den gene, det har medført for de implicerede - vi kan som sagt ikke sige 100% at vi er skylden til den" - skriver I.

Hvad er det dog for noget vås.... hvem skulle ellers have skylden?
26
reiche86 25/01/2008 14:36
har en adresse til den person der har sendt e-mailen det er c.rmurgitt@jacid.jnj.com
27
agila 25/01/2008 14:38
Hej
jeg er en af dem der har modtaget en privat mail, fra vedkommende Russer,og da jeg ved jeg aldrig har udleveret min private mail til nogen som helst herinde, er der kun en måde det kan være foregået på, menlig at der må være adgang til personbeskyttede oplysninger,den mail jeg bruger til mine kontakter på farmer, har ikke modtaget noget fra omtalte Russer,og jeg er kvinde så det fortæller jo også lidt
Jeg håber da i finder vedkommende der har brudt ind i jeres system, og at kontonumre ikke er lækket også,for vi er jo nok en del der har overført betalinger til jer her på nette
MVH
Agila
28
kitte1 25/01/2008 14:38
ja jeg har osse fået den der famøse mail...
er det nok bare og slette den????

kite1
29
trunte31 25/01/2008 14:38
Hejsa

Jeg har også modtaget den omtalte mail d. 24/01-08 kl.22.24.
30
henrik850 25/01/2008 14:39
Jeg har fået en enkelt for noget tid siden. Hende skrev jeg et par gange med over mail.
31
Flowermum 25/01/2008 14:42
Donna, slap da af, Admin har jo sagt undskyld. og uanset hvem eller hvad der er skyld, så syntes jeg da det er betryggende at der bliver taget hånd om sagen men det samme.
Jeg håber for admin at I snarest kan få lidt søvn.
Skal lige oplyse at jeg også i sidste uge har betalt vip, gad vide om det er et mønster...

Flower som stikker admin tændstikker til øjnene og en masse mokka
32
kenneth287 25/01/2008 14:43
jeg har også modtaget en e-mail fra hende D.24/1 kl.23.16
33
Administrator 25/01/2008 14:45
Skal for en god ordens skyld lige sige, at vi ikke har kortnumre/kontonumre på nogen, der har betalt VIP.
34
valentin 25/01/2008 14:50
har også føået mail fra russeren på min hotmail dog er den gået ind som uønsket mpost
35
supaya 25/01/2008 14:52
Har også modtaget email fra rusland. dog nåde mit spamfilter at snuppe den næsten inden den kom ind.
36
Jannefyn 25/01/2008 14:54
Hej.
Jeg har også idag modtaget den mail. På min email adr.
37
dbdk 25/01/2008 15:02
Til dem der har svaret på de der mails.....

DET SKAL I LADE VÆRE MED....

I slipper aldrig af med dem....

mvh...
ham med sofa'en...
38
Hunraeven47 25/01/2008 15:09
Hmmmmm........ja også jeg må melde mig ind i klubben, der har fået mail fra "Ekatarina"
Min VIP blev fornyet engang i denne uge .... tirsdag tror jeg.
Desuden er min mailadr. IKKE oplyst andre steder end i forbindelse med min fornyelse herinde.

Mailen er for mit vedkommende slettet uden at have været åbnet..........meeeen kunne nu godt tænke mig en lidt nærmere forklaring på dette fænomen???????????
På forhånd tak..........og også fordi, der jobbes på sagen

Hunræven der IKKE vil ha' en kæreste der hedder Ekatarina
39
Hunraeven47 25/01/2008 15:11
PS.: Er det nogen hjælp at vi oplyser de forskelllige afsender adresser????
40
0311sol 25/01/2008 15:14
Ja jeg har også fået den omtalte mail, på min private mailadresse, som FarmerDating jo har, til når jeg betaler vip. Batalte sidst d. 19.01.08. Ved ikke om det kan ha' nogen betydning.

Mailen blev selvfølgelig slettet med det samme.

Pøj Pøj til admin! Jeg ved jo I gør hvad I kan!
41
michaelbo85 25/01/2008 15:22
Jeg har også her til formiddag modtaget den omtalte mail. Også jeg har modtaget den på en adresse der kun er oplyst til farmerdating men aldrig til andre brugere herinde.
I mailen er der vedhæftet en fil der ud fra teksten og dømme skulle være et billede af den pågældende person men har dog ikke turde åbne dette...'
Men kan ikke forstå hvordan den adresse mailen er sendt til er kommet i russiske hænder...
42
Tortie 25/01/2008 15:23
Jeg har også fået en mail d. 25/1 kl. 2.31. Jeg slettede den med det samme uden at åbne den. Men jeg har ikke mailet med nogen russer nogen sinde.
43
tatianaB 25/01/2008 15:39
hi. I´m tatianaB. I have not got any letter from Russian women. please, unblock my post box
44
tatianaB 25/01/2008 15:39
thanks a lot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
45
hoff39 25/01/2008 15:43
Hejza

Fik også en mail fra omtalte igår på min private hotmailadresse....men den er gået ind som uønsket post..
Sletter den nu....
Tak for oplysningen......
Ved at i vil gøre alt for at løse problemet...

Hilsen hoff39
46
klaf 25/01/2008 15:50
Jeg har også fået en mail, som hermed er slettet.

47
klaf 25/01/2008 16:03
Har forøvrigt aldrig svaret på en russerprofil. Så det er ikke derved at de har fået min mailadresse.
48
sikahe 25/01/2008 16:04
Har også været den heldig af endda 2 tilbud fra udlandet... begge til min mail som jeg kun giver til adm., bank o.lign., men ingen til den som jeg giver til folk som jeg skriver med...

Og den ene var til min email adresse og den anden kort og godt til sikahe... hmmm
49
Administrator 25/01/2008 16:05
Hej igen

I behøver ikke sende flere mails til os om det - vi har rimeligt styr på tingene nu og på diverse mønstre og behøver således ikke flere beviser.

Endvidere er alle persondata krypteret nu.

Og igen tak for alle de søde mails og hilsner, I har sendt til os - det glæder os meget!
50
loveisall 25/01/2008 16:05
Kun danske kvinder tak. JRM
51
muttione 25/01/2008 16:41
Ja jeg har også modtaget en i dag,.
Vh muttione.
52
LunaM 25/01/2008 16:57
Ja, jeg må så også melde mig under fanerne. Åbner min hotmail i dag - og opdager, at jeg også har fået brev fra en Ektarina.

Har da heller aldrig skrevet med en "russer" . Har selvfølgelig slettet mailen og håber ikke, at der er sket noget.

Venligst LunaM
53
immi 25/01/2008 16:58
Ja jeg har også fået den mail, jeg spør bare hvordan de har fået fat i den?
54
dreamgirl29 25/01/2008 17:13
har modtaget den email i går den 24. kl. 20.14.48.
55
ungfyr98 25/01/2008 17:23
jo jo den er god nok, jeg har den også kom kl 22:13 i aftes, men spamfigter snuppede den med det samme.
56
sommerkommer 25/01/2008 17:42
Har også modtaget den omtalte mail.

Åbnet den ved 10-tiden i dag.

Spørger også om det er nok bare at slette den??

Venlig hilsen

Claras
57
Fjolle 25/01/2008 18:02
For god ordens skyld til alle dem der er i tvivl. Emailen indeholder IKKE virus og i kan roligt slette den. Det er dog heller ikke farligt at læse mailen eller kigge på billedet af hende den kønne russer Men for guds skyld, svar ikke på emailen, da jeres emailadresse dermed formentligt ender hos nogle banditter, der i løbet af kort tid oversvømmer jeres postkasser med spam mails.
58
Prettyone 25/01/2008 19:13
Hej

Jeg har også modtaget den mail.
Hilsen prettyone
59
vildmussen 25/01/2008 19:14
Jeg har lige selv tjekket min private mail og der var der også en mail fra en russer, jeg har bare slette den.
60
AnneMS 25/01/2008 19:35
Har også modtaget den omtalte mail.
Sendt fra adressen ekaterina@alisonblairstudio.com
Har bare slettet den.
61
likealady 25/01/2008 19:41
Hej
Det er lidt rystende at
private mail adresser
kan komme i utilsigtede hænder.
Hvad nu, når man har købt VIP over nettet,
kan man forestille sig, at det også er muligt
for dem at spore betalingsoplysninger, så
er det et alvorligt problem.
Den bekymrede......
likealady
62
SUKANI 25/01/2008 19:42

Jeg har også modtaget sådan et brev til privat mail add.
Her slettet den .

V H
sukani
63
ContryQ 25/01/2008 20:23
Hej

Jeg må også melde mig ind i klubben som en af dem som har fået uønsket mail fra "russeren". Har slettet den
Synes det er skræmmende, da det er en mailadr som jeg ikke har opgivet til nogen her på famer.
64
hvidsnebold 25/01/2008 21:30
Jeg har også modtaget en mail fra Ekalina kl 22.33 den 24.01.07. Skal jeg gøre andet end slette den?
65
intercooler 25/01/2008 22:11
Ja jeg fik også en fra denne russer, nu ved jeg ikke om det vil gøre skade på min computer, desvære er der alt for mange der snyder, og os der søger den eneste ene vil altid være et godt mål, altid skal vi dansker støtte disse lande med indsamlinger, penge gaver, og den danske regering vil så gerne ha at vi er så gode ved disse mennesker, ved at give alle disse mange penge til dem, men det må alså være på tide at vi dansker siger STOP, det må alså ha en ende, de må klare sig selv, for jeg syntes at de er nogle bedrager, og storsvindler, de kommer her op/over, kun for en ting, snyde os, jeg siger STOP, stop alle de indsamlinger, og alt det fis.
66
intercooler 25/01/2008 22:14
Og en ting til, luk så de grænser, og giv dem en enkeltbillet.
Tilbage

Navn: Administrator
Alder: 42
Jeg er administrator her på FarmerDating... Hvis I som brugere oplever problemer med FarmerDating, må I meget gerne fortælle mig det i et brev, da vi så kan få rettet op på d...
Læs mere

Tidligere indlæg:
Hvad søger DU efter?
Forbedringer med profil-billedet og et par andre ting
Ny type medlemsskab
Afsnit 8 af Landmand søger Kærlighed i aften
Sæson 2 af Landmand søger Kærlighed starter nu
FarmerDating øger sikkerheden med SSL
5 nye landmænd til Landmand søger Kærlighed på TV2
Er du RIGTIG landmand?
Premiere: Landmand søger kærlighed på TV2 på onsdag
Landmænd til TVprogram på TV2
Betal nu også med Mobilepay
Et godt tilbud til dig - kun i denne weekend
Weekend-tilbud til dig!
Vi skal bruge en mand......
Nemmere at bladre i profiler
8 gode råd til at imponere kvinderne
Julegave til jer fra FarmerDating
Glædelig jul til jer alle
Hjælp os med at blive bedre
Mere fart på FarmerDating efter i dag
Danmarks bedste bonderøv på DR1
Instagram: Del livet på landet og FarmerDating
Lukket for tilmelding til TV-programmet
Driftsproblemer i morges
Så rundede vi de første 500 på Facebook
Mød Heidi og Mads i DR1-programmet 7-9-13
Glædelig jul
Online-lister i FarmerDating mobil
Ny version af FarmerDating mobil
Like os på Facebook

Læs flere...
Favoritter
Nyheder
11/02: Hvad søger DU efter?
20/01: Forbedringer med profil-billedet og et par andre ting
15/01: Ny type medlemsskab
Hjælp
Kan jeg slette mine blogs?
Hjemmesiden bruger cookies. Klik her for at læse mere om cookies.
Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du brugen af cookies.
OK